S A H A N D K O D

سهند کود پایتخت ایرانیان

وظایف اصلی عناصر غذایی در گیاهان

برای رشد و نمو گیاهان حدود 17 عنصر شیمایی ضروری است که اعلب به جز کربن، هیدروژن و اکسیژن از طریق اتمسفر توسط گیاهان از خاک و به واسطه چرخه های عناصر غذایی بدست می آیند.
معیارهای تشخیص عناصر غذایی ضروری
معیارهای تمایز عناصر غذایی ضروری از غیر ضروری به شرح زیر می باشد:

محدودیت های موجود در مورد عناصر غذایی و برخی از شرایط جایگزینی عناصر غذایی

عناصر اصلی غذایی عبارتند از: وانادیوم (V)، سیلیسیم (Si)، سدیم (Na)، نیکل (Ni)، کبالت (Co)، ید، سلنیوم و گالیوم می توانند در طبقه بندی عناصر اساسی قرار بگیرد.
گرچه همه عناصر برای تمامی گیاهان زراعی ضروری هستند، ولی شدت نیاز از گیاهی به گیاهی دیگر حتی در بین ارقام مختلف یک گیاه زراعی متفاوت است. بدون توجه به مقدار جذب عناصر غذایی، همه عناصر ضروری تلقی می شوند. اگر یکی از عناصر در محیط محدود شود، گیاه رشد ضعیفی خواهد داشت و امکان بازگشت آن به حالت اولیه وجود ندارد.
جدول زیر مقادیر جذب عناصر غذایی توسط گندم (t0a0) را در ازای تولید یک تن دانه نشان می دهد.

نیتروژن - 25 کیلوگرمآهن - 624 گرم
فسفر - 9 کیلوگرممنگنز - 70 گرم
پتاسیم - 33 کیلوگرمروی - 56 گرم
کلسیم - 5/3 کیلوگرمبور - 48 گرم
منگنز - 4/7 کیلوگرم مس - 24 گرم
گوگرد - 3/7 کیلوگرممولیبدن - 2 گرم

سهند کود پایتخت ایرانیان به شماره ثبت کودی 05992 با نام تجاری افیق سبز ایرانیان تولید کننده کود کامل آلی گرانوله، پلت مرغی، کود کلات آهن 6 درصد و 12 درصد پودری

مقالات مهم

ما را دنبال کنید

ایمیل: info@sahandkod.ir

موبایل: 09127984958

آدرس: بلوار الغدیر – میدان الغدیر