عنصر غذایی گیاه اثر هم افزایی و ترکیب های هوموسی

هزاران سال پیش بشر دریافت که عنصر غذایی گیاه در خاک های تیره از خاکهای روشنا سخت ترند

و حاصلخیزی ارتباط نزدیکی با پسماند گیاهی و جانوری در حال فساد دارد

سپس این مشاهدات که در دهه‌های آغازین قرن ۱۹ این باور را به وجود آورد

و موس تنها فراورده یا فرآورده اصلی خاک است که تامین کننده عنصر غذایی گیاه است

این مفهوم به عنوان نظریه هوموس مطرح می باشد

استاد لیبی که در چندین مقاله از موارد خلاف نظریه حوزه حمایت کرد

و اطلاعات اساسی در مورد نقش مواد معدنی در تغذیه گیاه ارائه داد

لاوز و گیلبرت که در انگلستان کار می کردند پس از پژوهش های بلند مدت در آغاز قرن بیستم دریافتند

حاصلخیزی خاک را میتوان دست کم برای چندین سال از طریق کاربرد تنها کودهای معدنی حفظ کرد

با این حال این آزمایشات اختلاف میان نظریه های حوض و مواد معدنی پایان داد پژوهشگران دریافتند

که برای تعیین برتری‌های هوموس برای رشد گیاه و تعیین اثرات احتمالی هم افزایی

اجناس و مواد معدنی آزمایشهای دقیق تر ضروری است

عنصر غذایی گیاه و تعیین اثرات احتمالی هم‌افزایی اجسام مواد معدنی آزمایشهای دقیق تر ضروری است

در همان آزمایش های بلند مدت بیش از ۱۵۰ سال پیش به وسیله آلاوز و گیلبرت در انگلستان انجام گرفته بود

اثرات مثبت n دوباره بعد از معرفی ارقام پرمحصول که برای وضعیت

فیزیکی خاک و تامین عناصر غذایی کم مصرف بسیار ضروری هستند آشکار شد.

مقاله های گیاهی

در آغاز قرن بیستم بود ملی و عنصر غذای گیاه و مقاله های به چاپ رساند

که در آن نشان داد اثر شد چندین گونه گیاهی را در ان اس معدنی افزایش داد

ولی باور داشت که اجسام آن هورمون های رشد گیاهی عمل کرده

و آنها را کمیسیون نامید دیگر پژوهشگران اثرات سودمند است

و رشد گیاه را به افزایش انحلال برخی یون های معدنی مانند آهن در اشکال محدود یا کلوئیدی نسبت دادند.

 

 

تهیه شده در واحد تولید محتوای شرکت سهند کود